Program DetoxMED Intensiv

539.00 lei2,024.00 lei

Programe Detox:

3 Zile – 539 lei
5 Zile – 876 lei
7 Zile – 1173 lei
12 Zile – 2024 lei

Programul zilnic conține:sucuri crude și este conceput fie pentru persoanele cu o anumită pregătire prealabilă, fie pentru cei care au trecut deja, măcar și câteva zile, printr-unul din programele Moderat sau Ușor.

Sucurile se consumă la orele 11, 12, 14, 16, 18 și 20.

Sucurile se beau în ordine crescătoare a numerelor de pe sticluțe.

Până la primul suc vă recomandăm să consumăți apă, de preferat alcalină sau apă cu lămâie, zeolit sau msm, la fel între mese. În paralel se recomandă consumul de probiotice, iar “la nevoie” se mai pot lua mici gustări de nuci sau semințe crude.

 

Transport Gratuit!

– Timișoara – Gratuit (livrarea se face zilnic)

– Localități limitrofe (Dumbrăvița, Ghiroda, Chișoda, Giroc, Mosnița) – Gratuit (livrarea se face zilnic)

– Național – Gratuit (livrarea se face în seturi de 3-4 zile în funcție de weekend, cand nu livrăm)

SKU: Nu se aplică Categorie:
Resetați
Credit module TBI Pay 3.2.0

135.03 Lei x 4 rată

Programul DetoxMED Intensiv este unul dintre cele mai eficiente programe de detoxifiere a organismului. Pe de o parte sucurile alcalinizează puternic provocând eliberarea toxinelor acumulate în țesuturi. Pe de altă parte aportul de enzime vii, vitamine și minerale, susține întregul proces, care beneficiază și de energie sporită ce se salveaza din rapausul digestiv.

Este foarte importantă pregătirea prealabilă, fie prin urmarea unui program Moderat sau Usor, fie prin eliminarea din dieta zilnică cu câteva zile înainte a proteinei animale, a produselor care conțin gluten, grăsimi trans și trecerea pe o alimentație preponderent vegetală, fructe, supe creme, fierturi. La fel se procedează și în faza post detox, adică în cea de revenire către alimentatia normala.

Pentru ca un program de detoxifiere să fie cu adevărat eficient, toxinele care au fost eliberate din țesuturi prin dieta alcalină trebuie neaparat eliminate și din colon, altfel, în funcție de tranzitul fiecăruia, acestea se pot reabsorbi și pot produce așa-zisa „criză de detoxifiere”, adică dureri de cap, grețuri, amețeli, stări de vomă.

În cazul programului intensiv se recomanda cateva proceduri de colonhidroterapie, care pe lângă faptul că vor elimina cu succes toxinele ce se dizlocă din organism, vor curăța și pereții colonului de depunerile care s-au format de-a lungul timpului.

Aceste depuneri, numite si placa mucoidala, constituie o sursă constantă de toxicitate in organism si stau la baza majorității bolilor degenerative grave.

De asemenea, prin curățarea colonului, organismul va avea un tonus crescut. Se observă îmbunătățirea aspectului pielii, capacitate de concentrare mărită, tranzit mai bun si nu în ultimul rând se scapă mai ușor de kilogramele în plus.

Termen

3 Zile, 5 Zile, 7 Zile, 12 Zile