Programe pentru Detoxifiere

 

 

Beneficii

Programele de detoxifiere sunt concepute pentru a-i oferi organismului o pauză de la alimentația cotidiană și a-i pune la dispoziție nutrienții necesari, în cantități masive, așa încât rinichii, ficatul, pielea și toate celelalte organe de detoxifiere să poată funcționa mult mai intens, beneficiind în plus și de energia care se salvează din rapausul digestiv.

În acest context, aportul de vitamine, minerale organice, antioxidanți, proteine vegetale și grăsimi sănătoase duc la energizarea organismului, regenerare celulară și întărirea sistemului imunitar.

Astfel, devin o alternativă eficientă de prevenție și vindecare a afecțiunilor digestive, hepatice, ale pielii, sângelui, sistemului nervos, al obezității, dereglărilor hormonale și cu dovedite efecte antivirale, antiinflamatorii, antiageing și anticancerigene.

 

 

 

 

Informații generale

Sucurile și salatele asigura energia și nivelul de nutrienți necesari pentru a susține activitatea organismului și procesul de detoxifiere pe parcursul întreagii zile, inclusiv activitățile fizice intense.
În plus se recomandă consumul de apă, în cantități normale și eventual un aport suplimentar de probiotice. De asemenea, în cazul programului Intensiv se mai pot lua, “la nevoie” mici gustări de nuci sau semințe crude.
Programele sunt structurate pe trei nivele de intensitate, iar în funcție de stilul de viață și de obiceiurile alimentare pe care le avem, dar și de obiectivele pe care ni le propunem și motivația fiecăruia, se poate opta pentru una dintre variantele prestabilite sau putem configura un program personalizat, care să le combine.