Iarba de grâu

Iarba de grâu

“Iarba de grâu este nectarul reîntineririi, plasma tinereții, sângele tuturor vieților.” Viktoras Kulvinkas, Hippocrates Health InstituteSucul de iarba de grâu este 70% clorofilă. Clorofila este primul produs al luminii și drept urmare conține mai multă energie solară decât orice alt element. Clorofila poate fi extrasă din multe plante. Însa cea din iarba de grâu este superioară pentru că are peste 100 de elemente vitale pentru corpul uman. Conține superoxid dismutaza, o enzimă care ajută la prevenirea procesului de îmbătrânire prematură. Structura moleculară a clorofilei (sângele ierbii de grâu) este aproape identică cu structura moleculei de hemoglobină umană. La plante se formează cu Magneziu iar la om cu Fier, fiind responsabilă de transportarea oxigenului. Clorofila are incredibil de multe efecte benefice cum ar fi întinerirea pielii și creșterea energiei celulelor.

„Firul de iarbă conține toate elementele din care organismul nostru este compus, inclusiv materiale de revitalizare și reconstrucție, producători de energie, dar și elemente care elimină deșeurile acide. Iarba și germenii sunt elementele perfecte.” Dr. Ann Wigmore, Hippocrates Health Institute

Aceasta conține:

17 tipuri de aminoacizi, sursa perfectă de proteine, deoarece toți aminoacizii esențiali se regăsesc în proporții optime. Proteinele se compun din aminoacizi. Aceștia pot fi de mai multe feluri, dar există 9 care necesită atenție sporită. Aceștia sunt aminoacizii esențiali, care nu pot fi produși de organismul nostru. Și de aceea este foarte important ca alimentația să îi conțină în proporțiile recomandate. În lipsa lor organismul nostru nu poate să reproducă celule. Ducând la boli, dereglări în funcționarea anumitor organe și se accelerează procesul îmbătrânirii.

„Conținutul său ridicat de enzime ajută la dizolvarea tumorilor. Este cel mai rapid și cel mai sigur mod de a elimina reziduurile interne și de a furniza un mediu nutrițional optim, astfel încât conștiința celulelor să vă poată reconstitui corpul.” Viktoras Kulvinkas, Hippocrates Health Institute

Multitudinea enzimelor care se regăsesc în iarba de grâu dirijează și supraveghează milioanele de reacții biochimice care se produc în organism. Enzimele din organismul nostru erau considerate multă vreme doar catalizatoare, dar astăzi oamenii de știință cred că enzimele nu sunt doar niște materiale secundare; sunt însăși vitalitatea! De fapt orice acțiune, de la gândire până la digestie, de la mișcare până la vindecarea rănilor, necesită acțiunea miilor de enzime.