Articol Blog

De ce detoxifiere?

De ce detoxifiere?

De ce detoxifiere?
De ce detoxifiere?

De ce detoxifiere? În lumea de astăzi, unde există mai multe surse de intoxicare lentă a organismului decât au existat vreodată în istoria omenirii. Inhalăm constant un aer inimaginabil de toxic, apa, chiar și cea îmbuteliată conține reziduri. Carnea e plină de hormoni și de tot felul de alte otrăvuri. Peștele oceanic reține metale grele din cauza poluării iar cel de crescătorie e îndopat cu chimicale și coloranți. Vegetalele mustesc de îngrășăminte chimice și pesticide, iar avalanșa de E-uri pare a fi de neoprit.

În același timp, există un interes foarte scăzut din partea noastră în educarea nutriției, a modului în care mâncăm. Dimpotrivă, datorită stilului de viață actual, a lipsei de timp, dar și a bombardamentului de stimuli ce ne întrețin sau ne inventează nevoi și pofte nefirești. Ajungem să amestecăm într-un mod haotic alimentele. Ceea ce duce la îngreunarea digestiei și implicit a eliminării toxinelor ce rezultă din aceasta.

Asistăm deja la un fenomen generalizat în care se moare de cancer, boli de inimă, atacuri vasculare, diabet, artrită și multe alte boli degenerative grave. Cei mai norocoși trăim o “viață fericită” alături de vreo boală de piele, constipați, plini de gaze, obosiți cronic, nervoși, cu ficatul și colonul praf sau incapabili să mai procream. Și toate acestea fără să știm că starea firească a unui organism sănătos și echilibrat, hrănit corect cu alimente bogate în nutrienți vii și al cărui organe își fac treaba, este una cu mult peste ceea ce ne putem închipui.

În acest context, omul modern este chemat să își asume o nouă responsabilitate și anume curățarea regulată a organismului, detofixierea , care să-i permită să supraviețuiască și mai mult, să se bucure de viață în adevăratul sens al cuvântului.

“Am văzut viitorul, iar viitorul este mâncarea”

Dr. Mitchell Gaynor, șeful secției de oncologie,

Centrul Strang de Prevenire a cancerului New York

-10% Reducere 🎁 Aplica cuponul “IARNA10” -26 Zile 17 Ore 2 Minute 48 Secunde