Totul pare mai luminos (F)

Initial vroiam sa fac colonoscopie, fiindu-mi recomandata de un medic proctolog. Dar tratamentele propuse de acel doctor nu-mi prea suradeau, asa ca, atunci cand am aflat de DetoxMed, am vrut sa vad ce ofera ei.  Pana la urma, cu binecuvantarea duhovnicului, am decis sa fac hidrocolonterapie si sa fac si cura cu sucuri in paralel.

Nu pot sa zic ca e usor cand ajungi acolo, iti trebuie ceva curaj la inceput pentru ca e rusinea… Dar, dupa prima sedinta, revelatie: m-am simtit atat de bine, totul parea mai luminos, de parca as fi dat la o parte de pe ochi un val gri. Eram atat de bucuroasa, plina de energie si usoara!  Toti cunoscutii mei au observat schimbarea.  Dupa prima sedinta am inceput sa simt iarasi senzatia de sete, ceea ce nu mi se mai intamplase demult, eu band de obicei foarte putina apa intr-o zi.

Legat de sucuri, am realizat ca, in timpul curei si dupa hidrocolonterapie, dupa un suc la ora 11, o salata pe la ora 14 si cel de-al doilea suc dupa 2-3 ore, nu-mi era foame!

Dupa ce am vazut cat de bine e dupa prima sedinta de hidrocolonterapie, am decis sa mai fac inca doua, pentru ca se acumulase ceva mizerie in colonul meu . Pe cea de-a treia am programat-o dupa ce am facut si cura de eliminare a pietrelor la ficat si fiere a lui Andreas Morritz.

Pentru toate procedurile am primit indrumare de la cei de la Detoxmed.

Sunt foarte multumita de efectele pe care le-am vazut “pe propria piele” si de modul cum decurg lucrurile la Detoxmed.

 

E important ca, in paralel cu sucurile sa fie curatat colonul, altfel toxinele scoase din organism de sucuri se vor reantoarce in corp.