Detox Usor

Se adreseaza celor cu o alimentatie „traditionala” pentru care poate functiona ca un veritabil program de detoxifiere sau poate reprezenta perioada de pregatire pentru un program mai intens bazat doar pe alimentatie lichida, ori perioada de trecere de la un program intensiv la dieta cotidiana.

Aceasta combinare echilibrata de hrana lichida si solida, poate reprezenta dieta zilnica a celor care vor sa aiba un stil de viata sanatos, alaturi de un mic dejun de fructe, supe creme sau lapte vegetal.

Pentru ca un program de detoxifiere sa fie cu adevarat eficient, toxinele care au fost eliberate din tesuturi prin dieta alcalina trebuie neaparat eliminate si din colon, altfel, in functie de tranzitul fiecaruia, acestea se pot reabsorbi si pot produce asa-zisa „criza de detoxifiere”, adica dureri de cap, greturi, ameteli, stari de voma.

Pentru a preintampina acest lucru va recomandam un set de proceduri de colonhidroterapie care pe langa faptul ca vor elimina cu succes toxinele ce se dizloca din organism, vor curata si peretii colonului de depunerile care s-au format de-a lungul timpului, depuneri care constituie o sursa constanta de toxicitate, ce sta la baza majoritatii bolilor degenerative grave.

De asemenea, prin curatarea colonului, organismul va avea un tonus crescut, se observa imbunatatirea aspectului pielii, capacitate de concentrare marita, tranzit mai bun si nu in ultimul rand se scapa mai usor de kilogramele in plus.

Este foarte important ca dupa o cura de detoxifiere, indiferent de gradul de intensitate si durata acesteia, sa nu revenim la obiceiurile culinare distructive care ne-au adus in situatia de a o face. Pentru aceasta pe langa dieta alcalina si colonhidroterapie, o a treia componenta a programelor pe care vi le propunem este consilierea pentru un stil de viata sanatos cu unul dintre specialistii nostri.

Durata programelor, intensitatea, perioada de pregatire sau de revenire la dieta cotidiana pot fi adaptate in functie de necesitati dupa o discutie prealabila, la fel numarul procedurilor de colonhidroterapie si a sedintelor de nutritie.

Contine:

  • pachet 3 sucuri presate la rece, o salata detox si o salata proteica – 5zile/395lei, 10zile/770lei, 12zile/925lei
  • detox plus – un suc de iarba de grau si un ceai Kombucha –  5zile/79lei, 10zile/153lei, 12zile/183lei
  • pachet colonhidroterapie – o procedura/180lei, 3proceduri/480lei, 5 proceduri/700lei
  • seminar nutritie/stil de viata sanatos,  180lei
  • livrarea in Timisoara costa 10 lei, in afara orasului 14 lei

Atat sucurile cat si salatele sunt preparate proaspat in fiecare dimineata. Fiind presate la rece, crude(nepasteurizate), fara adaos de conservanti, necesita a fi pastrate la rece, altfel fermenteaza. Pentru a-si pastra calitatea in mod optim sunt ambalate in recipiente de sticla.

Primul suc se bea la ora 11, apoi salata detox la ora 13, al doilea suc la 15, salata proteica la 17 si ultimul suc la 20. Pana la primul suc va recomandam sa consumati apa alcalina sau apa cu lamaie, zeolit sau msm, la fel intre mese. In paralel se recomanda consumul de probiotice, dar si pudre proteice(chlorela, spirulina) care pe langa aportul lor nutritiv au rolul de a elimina metalele grele din organism.