Detox Intensiv

Este cel mai eficient program de detoxifiere a organismului, pentru ca pe de o parte sucurile alcalinizeaza puternic provocand eliberarea toxinelor acumulate in tesuturi, iar pe de alta parte prin aportul maxim de enzime vii, vitamine si minerale, ele sustin intregul proces, care beneficiaza si de energie sporita in lipsa hranei solide, respectiv a digestiei.

Este foarte importanta pregatirea prealabila, fie prin urmarea unui program de detox usor fie prin eliminarea din dieta zilnica cu cateva zile inainte a proteinei animale, a produselor care contin gluten, grasimi trans si trecerea pe o alimentatie preponderent vegetala. La fel se procedeaza si in faza post detox, adica in cea de revenire catre dieta cotidiana.

Pentru ca un program de detoxifiere sa fie cu adevarat eficient, toxinele care au fost eliberate din tesuturi prin dieta alcalina trebuie neaparat eliminate si din colon, altfel, in functie de tranzitul fiecaruia, acestea se pot reabsorbi si pot produce asa-zisa „criza de detoxifiere”, adica dureri de cap, greturi, ameteli, stari de voma.

In cazul programului intensiv este foarte important sa faceti mai multe proceduri de colonhidroterapie care pe langa faptul ca vor elimina cu succes toxinele ce se dizloca din organism, vor curata si peretii colonului de depunerile care s-au format de-a lungul timpului, depuneri care constituie o sursa constanta de toxicitate, ce sta la baza majoritatii bolilor degenerative grave.

De asemenea, prin curatarea colonului, organismul va avea un tonus crescut, se observa imbunatatirea aspectului pielii, capacitate de concentrare marita, tranzit mai bun si nu in ultimul rand se scapa mai usor de kilogramele in plus.

Este foarte important ca dupa o cura de detoxifiere, indiferent de gradul de intensitate si durata acesteia, sa nu revenim la obiceiurile culinare distructive care ne-au adus in situatia de a o face. Pentru aceasta pe langa dieta alcalina si colonhidroterapie, o a treia componenta a programelor pe care vi le propunem este consilierea pentru un stil de viata sanatos cu unul dintre specialistii nostri.

Contine:

  • pachet 6 sucuri presate la rece – 5zile/395lei, 10zile/770lei, 12zile/925lei
  • detox plus – un suc de iarba de grau si un ceai Kombucha –  5zile/79lei, 10zile/153lei, 12zile/183lei
  • pachet colonhidroterapie – o procedura/180lei, 3proceduri/480lei, 5 proceduri/700lei
  • seminar nutritie/stil de viata sanatos, 180lei
  • livrarea in Timisoara costa 10 lei, iar in afara orasului 14lei

Atat sucurile cat si salatele sunt preparate proaspat in fiecare dimineata. Fiind presate la rece, crude(nepasteurizate), fara adaos de conservanti, necesita a fi pastrate la rece, altfel fermenteaza. Pentru a-si pastra calitatea in mod optim sunt ambalate in recipiente de sticla.

Pe eticheta fiecaruia este trecuta ora la care se recomanda a fi consumate, compozitie si alte informatii folositoare. Pana la primul suc va recomandam sa consumati apa alcalina sau apa cu lamaie, zeolit sau msm, la fel intre mese. In paralel se recomanda consumul de probiotice, dar si pudre proteice(chlorela, spirulina) care pe langa aportul lor nutritiv au rolul de a elimina metalele grele din organism.