Oaza de racoare NO.1

Ascuns in camasa verde,
Miezul de foc nu se vede.
Cand mananci o feliuta,
Parca sufli-n muzicuta.

Ce-i?

Exact despre pepenele rosu este vorba. Am putea spune, elementul cheie al acestui suc.

Revigorant, hranitor, hidratant si delicios, vine intr-o combinatie minunata alaturi de lime si miere. Atat de simplu, atat de bogat in proprietati.

Pepenele verde – Are un aport caloric redus si proprietati grozave de detoxifiere. Este bogat in betacaroten, contine cantitati excelente de vitamina A, vitamina B6 si vitamina C si o serie de nutrienti vitali pentru sanatate, avand un continut mai ridicat de licopen fata de alte fructe si legume. Are un efect diuretic puternic, prevenind pietrele de rinichi, bolile cardiovasculare, reumatismul, constipatia si bolile de piele.

Lime-ul – Aduce foarte multe beneficii organismului, fiind printre alimentele de top care ajuta la pierderea greutatii, la regenerarea pielii, imbunatatirea digestiei, a afectiunilor renale si a afectiunilor respiratorii. Contine cantitati mari de vitamina C, acid citric, fibre, vitamine din complexul B, fosfor si calciu.

Mierea – Are o consistenta chimica impresionanta, astfel, o lingurita de miere contine peste 400 de substante organice. Contine o serie de vitamine, minerale, enzime care-i dau o valoare terapeutica impresionanta. Asadar gasim vitaminele A, C, D, K, B, potasiu, magneziu, fosfor, calciu, etc. De asemenea, este si un puternic stimulent al digestiei si al metabolismului, favorizeaza tranzitul intestinal, ajutand la eliminarea prompta a toxinelor din organism. Nu in ultimul rand mierea este utila in mentinerea echilibrului endocrin, ajutand la reglarea activitatii principalelor glande din corp producatoare de hormoni.