Nu credeam ca merge(B, 25ani)

Am inceput sa fac aceasta terapie prin detoxifiere mai mult sa oberv  ce efect are si cum se  simte organismul. Si intr-adevar se simte o inviorare a organismului, o curatare a acestuia si o usurare la nivel de intestine si stomac, adica nu mai este tot timpul plin.

Curatarea, intr-un fel, a fost verificata prin consumul de usturoi. Acum cativa ani am auzit ca din cauza toxinelor din organism la consumul de usutoi miroase gura si se mentine gustul acela specific in gura mai mult timp. Ei bine, atunci a fost o perioada in care timp de cateva saptamani am consumat usutroi, iar dupa un timp mai indelungat dupa consumul de usturoi gura nu mai mirosea si nici gustul nu se mai mentinea atat timp in gura. Astfel dupa perioada de 5 zile in care hrana zilnica a fost numai suc, am mancat iarasi usturoi si senzatia a fost aceiasi ca acum cativa ani cand am mancat  usturoi aproape zilnic, gura nu mai mirosea si nici senzatia de usturoi permanent in gura nu mai era.

Usurarea se mentine dupa  perioada de sucuri printr-o alimentatie mai rationala si mai putina ca si cantitate; bineinteles ca nu este de neluat in seama consumul de alimente cat mai organice si in proportii nu asa mari cum avem tendinta  de  a manca. Printr-o alimentatie cat mai echilibrata si alimente cat mai vii. Simtamantul de usurare este mai benefic pentru noi decat cel prin care, daca ne hranim trupul, acesta se simte greu si lenes.