Iarba de grau

“Iarba de grau este nectarul reintineririi, plasma tineretii, sangele tuturor vietilor.” Viktoras Kulvinkas, Hippocrates Health InstituteSucul de iarba de grau este 70% clorofila. Clorofila este primul produs al luminii si drept urmare contine mai multa energie solara decat orice alt element. Clorofila poate fi extrasa din multe plante, insa cea din iarba de grau este superioara pentru ca are peste 100 de elemente vitale pentru corpul uman. Contine superoxid dismutaza, o enzima care ajuta la prevenirea procesului de imbatranire prematura. Structura moleculara a clorofilei (sangele ierbii de grau) este aproape identica cu structura moleculei de hemoglobina umana (la plante se formeaza cu Magneziu iar la om cu Fier), fiind responsabila de transportarea oxigenului. Clorofila are incredibil de multe efecte benefice cum ar fi intinerirea pielii si cresterea energiei celulelor.

„Firul de iarba contine toate elementele din care organismul nostru este compus, inclusiv materiale de revitalizare si reconstructie, producatori de energie, dar si elemente care elimina deseurile acide. Iarba si germenii sunt elementele perfecte.” Dr. Ann Wigmore, Hippocrates Health Institute

Iarba de grau, contine 17 tipuri de aminoacizi, sursa perfecta de proteine, deoarece toti aminoacizii esentiali se regasesc in proportii optime. Proteinele se compun din aminoacizi. Acestia pot fi de mai multe feluri, dar exista 9 care necesita atentie sporita. Acestia sunt aminoacizii esentiali, care nu pot fi produsi de organismul nostru si de aceea este foarte important ca alimentatia sa ii contina in proportiile recomandate. In lipsa lor organismul nostru nu poate sa reproduca celule, ducand la boli, dereglari in functionarea anumitor organe si se accelereaza procesul imbatranirii.

„Continutul sau ridicat de enzime ajuta la dizolvarea tumorilor. Este cel mai rapid si cel mai sigur mod de a elimina reziduurile interne si de a furniza un mediu nutritional optim, astfel incat constiinta celulelor sa va poata reconstitui corpul.” Viktoras Kulvinkas, Hippocrates Health Institute

Multitudinea enzimelor care se regasesc in iarba de grau dirijeaza si supravegheaza milioanele de reactii biochimice care se produc in organism. Enzimele din organismul nostru erau considerate multa vreme doar catalizatoare, dar astazi oamenii de stiinta cred ca enzimele nu sunt doar niste materiale secundare; sunt insasi vitalitatea! De fapt orice actiune, de la gandire pana la digestie, de la miscare pana la vindecarea ranilor, necesita actiunea miilor de enzime.