DeTox… cum a functionat la mine (SK, 53ani)

Am urmat Programul DeTox de 5 zile, care apoi s-au transformat in 7, apoi in 9 si in final, m-am oprit la 12 (si asta numai pentru ca urma sa calatoresc si nu aveam timpul fizic sa imi prepar sucurile). Dupa ziua 3, senzatia de foame a disparut, dar simptomele de detoxifiere au continuat pina prin ziua a 7-a: acumulari de saliva (grea), usoare senzatii de ameteala, citeva cosuri pe piele. Sucurile, supa raw si smoothie-urile au un gust extraordinar de bun 😉 Se simte ca sunt facute cu drag si, in plus, se livreaza la domiciliu sau birou. Sedintele de colonhidroterapie au fost extraordinare: balonarea a disparut, inca dupa prima sedinta, iar bonusul a fost ca am scapat de citeva kg ;-), la sfirsitul celor 7 zile am slabit 5 kg. Dupa 12 zile am introdus salate verzi, smoothie-uri din legume si fructe si spre final si seminte. Intre timp a trecut aproape o luna si am decis sa maninc raw-vegan. Pina cind? Voi vedea 😉 Mi-a disparut si pofta de carne sau orice alte produse care nu sint crude.

In perioada aceasta am facut mult sport (bicicleta, alergare, fitness) si nivelul de rezistenta si energie s-a imbunatatit in fiecare zi. Am inceput sa dorm (aveam insomnii dese inainte) si sa ma trezesc devreme.

Va recomand programele de la Detox Med: sint foarte eficiente, iar Lucian (sfaturile de nutritie) si Iuliana (colonhidroterapie) foarte competenti, atenti si plini de intelegere.

Iar eu am decis sa urmez acest program de 2 ori pe an.