BOOM de energie (F, 28ani)

Prima sedinta de CHT a venit intr-o perioada in care ma simteam mereu obosita si oricat as fi dormit tot nu-mi parea a fi suficient.  Sa mai spun si ca 2 cafele pe zi (uneori chiar si 3) era ceva normal pentru mine iar la sport abia daca ajungeam 1 data pe saptamana si atunci ma taraiam mai mult obligata. …

In ziua in care am facut procedura, nu am simtit nimic deosebit, pentru durerile de cap si starea de criza de fiere m-au tinut intr-o stare de discomfort pana tarziu spre seara . Atunci singurul meu gand a fost ca pt mine nu functioneaza la fel ca si la ceilalti. (Dar asta pentru ca nu toti suntem la fel si nu toate organismele raspund la fel procedurilor medicale.)

 

A doua zi dimineata a fost un BOOM! Fara ceas, fara alarma, m-am trezit cu 2 ore mai devreme decat de obicei si simteam ca zbor.  Am avut atata energie toata ziua incat simteam ca sunt in stare sa mut muntii din loc si asta chiar fara cafea.
Bucuria a continuat pentru ca aceeasi energie am avut-o si zilele care au urmat si asta in mod sigur si datorita sucurilor. Fatza a inceput sa se curete, sa fie mai luminoasa, cosurile sa se retraga si bucuria, buna dispozitie si energia au fost cu mine multa vreme. La sport am inceput sa merg din placere si pentru ca simteam nevoia sa fac miscare, sa-mi consum energia, simteam ca vreau sa zburd pe campii.
Dupa o pauza destul de lunga pot spune ca abia astept sa reincep procedurile de CHT si detoxifierea cu sucuri!